1. סימון מוצרי מזון/משקאות שבהן כמות גבוהה של סוכר, שומן רווי ונתרן
יסומנו בסימון אדום בחזית אריזה על ידי "מדבקה" אדומה על כל מוצר שמחייב סימון
2. שינוי טבלת הסימון התזונתי שבה יובלטו הרכיבים התזונתיים:
קלוריות, שומנים, סוכרים ותסומן כמות כפיות סוכר (4 גרם=כפית) ל 100 מ"ל מזון /משקה
ב- 100 גרם/ מ”ל מוצר |
שלב 1 החל מינואר 2020 |
שלב 2 החל מינואר 2021 |
---|---|---|
נתרן (מ”ג) | 400 | 300 |
סך סוכרים (גרם) | 5 | 5 |
סך חומצות שומן רוויות (גרם) |
3 | 3 |
קוד התנהלות לציות – החברה המרכזית
נהלי ציות קוקה קולה